"De nieuwe opdrachten versterken de positie van de groep in groeilanden", luidt het in het persbericht.

In Mexico gaat het om een contract van baggerwerken voor een LNG-terminal op de westkust, aan de Stille Oceaan. De werken beginnen onmiddellijk en moeten binnen het jaar zijn beëindigd. DEME gaat voor het project in Mexico in zee met een partner. In totaal wordt 12,5 miljoen m3 gebaggerd. Volgens DEME is het project niet alleen van financieel belang door de contractwaarde, maar is het project ook voor Mexico van strategisch belang om een LNG-terminal op de westkust te kunnen uitbaten.

In Maleisië krijgt DEME het contract toegekend voor de baggerwerken aan de PMU Area en een toegangsweg voor een petrochemische en havenontwikkeling in Tanjung Bin in Johor.

De Vlaamse bagger-, waterbouw- en milieugroep DEME uit Zwijndrecht stelt meer dan 3.700 mensen tewerk. In 2009 boekte DEME een omzet van 1,4 miljard euro.

"De nieuwe opdrachten versterken de positie van de groep in groeilanden", luidt het in het persbericht. In Mexico gaat het om een contract van baggerwerken voor een LNG-terminal op de westkust, aan de Stille Oceaan. De werken beginnen onmiddellijk en moeten binnen het jaar zijn beëindigd. DEME gaat voor het project in Mexico in zee met een partner. In totaal wordt 12,5 miljoen m3 gebaggerd. Volgens DEME is het project niet alleen van financieel belang door de contractwaarde, maar is het project ook voor Mexico van strategisch belang om een LNG-terminal op de westkust te kunnen uitbaten. In Maleisië krijgt DEME het contract toegekend voor de baggerwerken aan de PMU Area en een toegangsweg voor een petrochemische en havenontwikkeling in Tanjung Bin in Johor. De Vlaamse bagger-, waterbouw- en milieugroep DEME uit Zwijndrecht stelt meer dan 3.700 mensen tewerk. In 2009 boekte DEME een omzet van 1,4 miljard euro.