Deliveroo was tot woensdag actief in dertien Belgische steden. Dat zouden er tegen eind dit jaar dus achtentwintig moeten zijn, of ruim een verdubbeling. Er zouden zo circa 500 extra koeriers aan de slag kunnen, bovenop de huidige 3.000. De volgende nieuwe steden worden Bergen, Louvain-la-Neuve, Sint-Truiden en Genk.

Deliveroo is sinds 2015 actief in België. Het voorbije jaar was er een sterke groei, dankzij corona. Veel restaurants die geen klanten mochten ontvangen, schakelden over op takeaway en thuislevering.

Deliveroo was tot woensdag actief in dertien Belgische steden. Dat zouden er tegen eind dit jaar dus achtentwintig moeten zijn, of ruim een verdubbeling. Er zouden zo circa 500 extra koeriers aan de slag kunnen, bovenop de huidige 3.000. De volgende nieuwe steden worden Bergen, Louvain-la-Neuve, Sint-Truiden en Genk. Deliveroo is sinds 2015 actief in België. Het voorbije jaar was er een sterke groei, dankzij corona. Veel restaurants die geen klanten mochten ontvangen, schakelden over op takeaway en thuislevering.