De prijsverhoging geldt sinds donderdagochtend, zo staat in De Standaard. Nochtans pakt Delhaize de voorbije maanden in zijn communicatie fors uit met prijsverlagingen. De laatste verlaging, van vijftig producten, dateert van eind mei.

Volgens de woordvoerder van Delhaize is er "niets bijzonders" aan de hand. "We passen permanent prijzen aan, omhoog en omlaag", luidt het. "In een maand worden vier- tot zesduizend prijzen aangepast, in functie van de markt, promoties en grondstoffenprijzen." (Belga/TE)

De prijsverhoging geldt sinds donderdagochtend, zo staat in De Standaard. Nochtans pakt Delhaize de voorbije maanden in zijn communicatie fors uit met prijsverlagingen. De laatste verlaging, van vijftig producten, dateert van eind mei. Volgens de woordvoerder van Delhaize is er "niets bijzonders" aan de hand. "We passen permanent prijzen aan, omhoog en omlaag", luidt het. "In een maand worden vier- tot zesduizend prijzen aangepast, in functie van de markt, promoties en grondstoffenprijzen." (Belga/TE)