Volgens Delhaize is Red Market de eerste winkel in ons land die voor 100 procent uitgerust is met het systeem van self-scanning. Dat concept is bedoeld om de klant tijd te doen sparen, aangezien hij zijn boodschappen zelf scant tijdens het winkelen.

Ook het Q-buster-rijsysteem, dat in luchthavens wordt toegepast, zou tijdbesparend zijn. Dat systeem bestaat erin dat alle klanten in dezelfde rij staan opgesteld, waardoor de eerste in de rij meteen naar de eerste vrijgekomen kassa kan.

In de Red Market is het productassortiment gericht op de basishoeften zoals voeding, aangevuld met verzorgings- en onderhoudsproducten. In de Red Market heeft Delhaize ook een systeem geïnstalleerd waardoor de warmte die geproduceerd wordt door koelkasten kan worden gerecupereerd.

Volgens Delhaize is Red Market de eerste winkel in ons land die voor 100 procent uitgerust is met het systeem van self-scanning. Dat concept is bedoeld om de klant tijd te doen sparen, aangezien hij zijn boodschappen zelf scant tijdens het winkelen. Ook het Q-buster-rijsysteem, dat in luchthavens wordt toegepast, zou tijdbesparend zijn. Dat systeem bestaat erin dat alle klanten in dezelfde rij staan opgesteld, waardoor de eerste in de rij meteen naar de eerste vrijgekomen kassa kan. In de Red Market is het productassortiment gericht op de basishoeften zoals voeding, aangevuld met verzorgings- en onderhoudsproducten. In de Red Market heeft Delhaize ook een systeem geïnstalleerd waardoor de warmte die geproduceerd wordt door koelkasten kan worden gerecupereerd.