De laatste keer dat dat gebeurde dateert van 16 mei, toen door een werkonderbreking van de luchtverkeersleiders er ruim drie uur lang geen vluchten konden opstijgen of landen in België.

De luchtverkeersleiders van skeyes begeleiden de landende en opstijgende vliegtuigen, en beheren het overvliegende vliegverkeer tot 24.500 voet (ongeveer 7.500 meter). Het hogere luchtruim valt onder de bevoegdheid van Eurocontrol.

Het sociaal conflict bij skeyes sleept intussen al maanden aan. Op 24 juni worden de onderhandelingen tussen directie en vakbonden voortgezet.

De laatste keer dat dat gebeurde dateert van 16 mei, toen door een werkonderbreking van de luchtverkeersleiders er ruim drie uur lang geen vluchten konden opstijgen of landen in België. De luchtverkeersleiders van skeyes begeleiden de landende en opstijgende vliegtuigen, en beheren het overvliegende vliegverkeer tot 24.500 voet (ongeveer 7.500 meter). Het hogere luchtruim valt onder de bevoegdheid van Eurocontrol. Het sociaal conflict bij skeyes sleept intussen al maanden aan. Op 24 juni worden de onderhandelingen tussen directie en vakbonden voortgezet.