Volgens gedelegeerd bestuurder Patrick Declerck was de concurrentie hevig en neigden de Britten in eerste instantie naar een ver doorgedreven protectionisme in het voordeel van de bedrijven van eigen bodem. "Maar de kwaliteit van ons aanbod heeft de doorslag gegeven."

Het contract voor de Olympische Spelen heeft een waarde van 5 miljoen euro. Decomo tekende in 2010 voor een jaaromzet van circa 22 miljoen euro en heeft 165 medewerkers. Het Belgische bedrijf kan een ronkende referentielijst voorleggen, met realisaties in onder meer Hamburg, Parijs, Moskou, Londen, Den Haag en in eigen land in Knokke en Oostende. Daarbij wordt nauw samengewerkt met hoogaangeschreven architectenbureaus.

Decomo heeft sinds 1999 een filiaal in Londen (Decomo UK). Decomo is een onderdeel van het bouwconcern PST Invest uit Kluisbergen.

KC

Volgens gedelegeerd bestuurder Patrick Declerck was de concurrentie hevig en neigden de Britten in eerste instantie naar een ver doorgedreven protectionisme in het voordeel van de bedrijven van eigen bodem. "Maar de kwaliteit van ons aanbod heeft de doorslag gegeven." Het contract voor de Olympische Spelen heeft een waarde van 5 miljoen euro. Decomo tekende in 2010 voor een jaaromzet van circa 22 miljoen euro en heeft 165 medewerkers. Het Belgische bedrijf kan een ronkende referentielijst voorleggen, met realisaties in onder meer Hamburg, Parijs, Moskou, Londen, Den Haag en in eigen land in Knokke en Oostende. Daarbij wordt nauw samengewerkt met hoogaangeschreven architectenbureaus. Decomo heeft sinds 1999 een filiaal in Londen (Decomo UK). Decomo is een onderdeel van het bouwconcern PST Invest uit Kluisbergen. KC