De handel in Deceuninck-aandelen was vrijdagochtend wegens de private plaatsing opgeschort. Via hun vennootschappen Allacha en Evalli verkochten de telgen van de West-Vlaamse ondernemersfamilie hun belang van 3,9 procent (Willy Deceuninck) en 3,09 procent (Arnold Deceuninck) in het bedrijf.

Zakenbank Bank Degroof Petercam plaatste 11.768.072 aandelen bij 'een brede basis van institutionele investeerders' aan een prijs van 3,50 euro per aandeel, zo meldt Deceuninck. Donderdagavond was een aandeel op de Brusselse beurs 3,79 euro waard.

De handel in Deceuninck-aandelen was vrijdagochtend wegens de private plaatsing opgeschort. Via hun vennootschappen Allacha en Evalli verkochten de telgen van de West-Vlaamse ondernemersfamilie hun belang van 3,9 procent (Willy Deceuninck) en 3,09 procent (Arnold Deceuninck) in het bedrijf. Zakenbank Bank Degroof Petercam plaatste 11.768.072 aandelen bij 'een brede basis van institutionele investeerders' aan een prijs van 3,50 euro per aandeel, zo meldt Deceuninck. Donderdagavond was een aandeel op de Brusselse beurs 3,79 euro waard.