In West-Europa boekte Deceuninck in het eerste kwartaal een omzet van 54,3 miljoen euro, een stijging met 10,3 procent op jaarbasis. De marktomstandigheden bleven wel zwak in Spanje, terwijl de marktvraag in het Verenigd Koninkrijk stabiel bleef in vergelijking met hetzelfde kwartaal 2010.

De omzet was tijdens het eerste kwartaal sterk in de Benelux, Frankrijk en Duitsland", verduidelijkt CEO Tom Debusschere. Verwacht wordt dat de omzet verder zal stijgen, weliswaar met regionale verschillen.

Deceuninck blijft wel op zijn hoede voor de toenemende grondstoffenprijzen en de huidige geopolitieke ontwikkelingen.

In West-Europa boekte Deceuninck in het eerste kwartaal een omzet van 54,3 miljoen euro, een stijging met 10,3 procent op jaarbasis. De marktomstandigheden bleven wel zwak in Spanje, terwijl de marktvraag in het Verenigd Koninkrijk stabiel bleef in vergelijking met hetzelfde kwartaal 2010. De omzet was tijdens het eerste kwartaal sterk in de Benelux, Frankrijk en Duitsland", verduidelijkt CEO Tom Debusschere. Verwacht wordt dat de omzet verder zal stijgen, weliswaar met regionale verschillen. Deceuninck blijft wel op zijn hoede voor de toenemende grondstoffenprijzen en de huidige geopolitieke ontwikkelingen.