Dat bericht De Tijd donderdag. Het was al bekend dat RTL Group eveneens aast op de tv-stations.

Volgens diverse bronnen bracht ook de Finse mediagroep Sanoma, het bedrijf achter bladen als Flair en Humo, een bod uit, net als de Amerikaanse durfkapitaalspeler Hellman & Friedman. Deze laatste partij biedt ook op de andere omroepen in Nederland en een aantal Scandinavische landen die het Duitse ProSiebenSat.1 in de etalage heeft geplaatst.

Volgens de zakenkrant is ook Concentra, de uitgever van onder meer Het Belang van Limburg, geïnteresseerd in het dossier. Volgens een bron dicht bij het dossier gaat de interesse van Concentra uit naar een minderheidsbelang.

Dat bericht De Tijd donderdag. Het was al bekend dat RTL Group eveneens aast op de tv-stations. Volgens diverse bronnen bracht ook de Finse mediagroep Sanoma, het bedrijf achter bladen als Flair en Humo, een bod uit, net als de Amerikaanse durfkapitaalspeler Hellman & Friedman. Deze laatste partij biedt ook op de andere omroepen in Nederland en een aantal Scandinavische landen die het Duitse ProSiebenSat.1 in de etalage heeft geplaatst. Volgens de zakenkrant is ook Concentra, de uitgever van onder meer Het Belang van Limburg, geïnteresseerd in het dossier. Volgens een bron dicht bij het dossier gaat de interesse van Concentra uit naar een minderheidsbelang.