CoolCat sloot jaren achtereen met 'aanzienlijke verliezen'. Bij CoolCat werken in totaal 1.450 mensen, van wie 1.180 in Nederland. Veel van de medewerkers zijn parttimers.

Het faillissement wordt naar verwachting dinsdag door de rechter uitgesproken en geldt voor de vennootschappen CoolCat Fashion en CoolCat Nederland. De buitenlandse entiteiten van CoolCat vallen buiten het faillissement. Er wordt gekeken of er een doorstart van de keten mogelijk is.

CoolCat telt in Nederland 80 winkels. Daarnaast heeft de keten zeventien winkels in België, zes in Frankrijk en twee in Luxemburg. CoolCat heeft in deze landen en in Duitsland ook een webshop. De winkels en de webshop van CoolCat blijven tot nader order open.

CoolCat sloot jaren achtereen met 'aanzienlijke verliezen'. Bij CoolCat werken in totaal 1.450 mensen, van wie 1.180 in Nederland. Veel van de medewerkers zijn parttimers.Het faillissement wordt naar verwachting dinsdag door de rechter uitgesproken en geldt voor de vennootschappen CoolCat Fashion en CoolCat Nederland. De buitenlandse entiteiten van CoolCat vallen buiten het faillissement. Er wordt gekeken of er een doorstart van de keten mogelijk is.CoolCat telt in Nederland 80 winkels. Daarnaast heeft de keten zeventien winkels in België, zes in Frankrijk en twee in Luxemburg. CoolCat heeft in deze landen en in Duitsland ook een webshop. De winkels en de webshop van CoolCat blijven tot nader order open.