Galapagos zal hiervoor meer dan 7 miljoen euro ontvangen over twee jaar, zo meldt het Nederlands-Belgische biotechbedrijf maandag.

BioFocus DPI beheert vanuit de VS molecuulcollecties van een aantal Amerikaanse klanten. Sinds 2004 heeft het bedrijf ook een molecuulcollectie van NIH onder zijn hoede. BioFocus zorgt "voor aankoop, opslag, beheer en distributie van moleculen voor biologische screening binnen het academische netwerk van NIH in de VS", luidt het in een persbericht.

Het contract wordt nu verlengd tot december 2012.

Galapagos zal hiervoor meer dan 7 miljoen euro ontvangen over twee jaar, zo meldt het Nederlands-Belgische biotechbedrijf maandag. BioFocus DPI beheert vanuit de VS molecuulcollecties van een aantal Amerikaanse klanten. Sinds 2004 heeft het bedrijf ook een molecuulcollectie van NIH onder zijn hoede. BioFocus zorgt "voor aankoop, opslag, beheer en distributie van moleculen voor biologische screening binnen het academische netwerk van NIH in de VS", luidt het in een persbericht. Het contract wordt nu verlengd tot december 2012.