De voorraad is vrij beperkt, van zowat twee tot drie dagen. De 550 werknemers in Mechelen dreigen in de problemen te komen omdat de bevoorrading niet goed loopt.

"We vinden moeizaam exacte informatie over welke Japanse toeleveraar wanneer en hoe de productie kan opstarten", meldt de algemene directeur Stefaan Van Thielen. "Ook stroomonderbrekingen leiden tot problemen bij de productie. Bovendien leiden die stroomonderbrekingen tot problemen op de luchthavens, van waar de goederen worden vervoerd".

Continental is een Duitse multinational met 150.000 werknemers wereldwijd. Continental heeft de expats uit Japan terug naar Europa gebracht, of naar het zuiden van Japan.

W.R.

De voorraad is vrij beperkt, van zowat twee tot drie dagen. De 550 werknemers in Mechelen dreigen in de problemen te komen omdat de bevoorrading niet goed loopt. "We vinden moeizaam exacte informatie over welke Japanse toeleveraar wanneer en hoe de productie kan opstarten", meldt de algemene directeur Stefaan Van Thielen. "Ook stroomonderbrekingen leiden tot problemen bij de productie. Bovendien leiden die stroomonderbrekingen tot problemen op de luchthavens, van waar de goederen worden vervoerd". Continental is een Duitse multinational met 150.000 werknemers wereldwijd. Continental heeft de expats uit Japan terug naar Europa gebracht, of naar het zuiden van Japan. W.R.