G4S zou van de klanten alvast de vraag hebben gekeregen om hen uit de nood te helpen nu Brink's de boeken neerlegt. "We bereiden dit weekend onze strategie voor. Maandag zullen we meer weten, bijvoorbeeld of we extra personeel moeten inzetten", aldus een woordvoerder.

G4S heeft tot 75 procent van het cashtransport in ons land in handen, de rest is voor Brink's. Volgens de Franstalige krant L'Echo zou er vanuit G4S belangstelling bestaan om een deel van Brink's in te lijven. Of G4S met een aandeel van 75 procent effectief delen van Brink's kan inlijven, is nog niet duidelijk. Volgens Guido Verbeek, operationeel directeur van G4S, gaat het om "een complexe zaak, voornamelijk wegens de verschillen in collectieve arbeidsovereenkomsten'.

G4S zou van de klanten alvast de vraag hebben gekeregen om hen uit de nood te helpen nu Brink's de boeken neerlegt. "We bereiden dit weekend onze strategie voor. Maandag zullen we meer weten, bijvoorbeeld of we extra personeel moeten inzetten", aldus een woordvoerder. G4S heeft tot 75 procent van het cashtransport in ons land in handen, de rest is voor Brink's. Volgens de Franstalige krant L'Echo zou er vanuit G4S belangstelling bestaan om een deel van Brink's in te lijven. Of G4S met een aandeel van 75 procent effectief delen van Brink's kan inlijven, is nog niet duidelijk. Volgens Guido Verbeek, operationeel directeur van G4S, gaat het om "een complexe zaak, voornamelijk wegens de verschillen in collectieve arbeidsovereenkomsten'.