Coca-Cola voert voor een mogelijke beursgang gesprekken met de Chinese overheid, meldt de Hong Kong Economic Journal woensdag.

Het aandeel Coca-Cola noteert op dit ogenblik alleen op de beurs van New York. De beurs van Shanghai wil graag buitenlandse bedrijven aantrekken om een meer internationaal karakter te krijgen.

Momenteel kunnen buitenlandse bedrijven nog geen notering krijgen in China, maar de overheid liet eerder weten dat ze die regel gaat wijzigen. Wanneer dat zal gebeuren is onduidelijk.

Coca-Cola voert voor een mogelijke beursgang gesprekken met de Chinese overheid, meldt de Hong Kong Economic Journal woensdag. Het aandeel Coca-Cola noteert op dit ogenblik alleen op de beurs van New York. De beurs van Shanghai wil graag buitenlandse bedrijven aantrekken om een meer internationaal karakter te krijgen. Momenteel kunnen buitenlandse bedrijven nog geen notering krijgen in China, maar de overheid liet eerder weten dat ze die regel gaat wijzigen. Wanneer dat zal gebeuren is onduidelijk.