Volgens De Tijd heeft Cobelguard al contact opgenomen met vakbondsafgevaardigden bij Brink's om het sociaal passief te bespreken. Cobelguard beschikt al over een beperkte Belgische licentie voor waardetransport. Met Ackermans & van Haaren zou het kunnen rekenen op de steun van een sterke partner.

Alain Zenner, een van de twee voorlopige bewindvoerders, verklaarde woensdag dat er minstens twee ernstige overnamekandidaten zijn, maar wilde geen namen noemen.

Vrijdag hebben de vakbonden bij Brink's nog een ontmoeting met de bewindvoerders om de toekomst van het bedrijf te bespreken.

Volgens De Tijd heeft Cobelguard al contact opgenomen met vakbondsafgevaardigden bij Brink's om het sociaal passief te bespreken. Cobelguard beschikt al over een beperkte Belgische licentie voor waardetransport. Met Ackermans & van Haaren zou het kunnen rekenen op de steun van een sterke partner. Alain Zenner, een van de twee voorlopige bewindvoerders, verklaarde woensdag dat er minstens twee ernstige overnamekandidaten zijn, maar wilde geen namen noemen. Vrijdag hebben de vakbonden bij Brink's nog een ontmoeting met de bewindvoerders om de toekomst van het bedrijf te bespreken.