Het mikt op klanten die efficiëntie en kostenbeheersing belangrijk vinden. CheapTickets wordt in ons land een concurrent voor online aanbieders als Joker, Connections en Airstop. De Nederlanders maken gebruik van het Amadeus-platform en kan zo alle luchtvaartmaatschapijen, ook de goedkope, wereldwijd aanbieden. De formule werd al met succes gelanceerd in Duitsland, Oostenrijk en Curacao. Dit jaar zijn België en Frankrijk aan de beurt, in 2012 volgen Italië en Spanje.

CheapTickets werd in 2001 in Nederland opgericht door de Ruud en Lex Beins, die al decennia actief zijn in de reisbusiness. Volgens de jongste cijfers is het goed voor 190 miljoen euro omzet en 80 werknemers. In Nederland werd het bedrijf al onderscheiden als meest creatieve en snelst groeiende onderneming van het land. De organisatie Star Alliance -waar ook Brussels Airlines deel van uit maakt- gaf CheapTickets al twee maal (2008, 2010) een award als beste online salesagentschap.

Cheap Tickets biedt niet alleen goedkope vliegtuigtickets aan, maar ook hotelaccommodatie, huurauto's en zelfs vakantiedeals. Cheapickets.be, dat zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar is, zal worden geleid door Annick Van Dyck (ex-BCD, ex-Joker, ex-Witrz).

KC

Het mikt op klanten die efficiëntie en kostenbeheersing belangrijk vinden. CheapTickets wordt in ons land een concurrent voor online aanbieders als Joker, Connections en Airstop. De Nederlanders maken gebruik van het Amadeus-platform en kan zo alle luchtvaartmaatschapijen, ook de goedkope, wereldwijd aanbieden. De formule werd al met succes gelanceerd in Duitsland, Oostenrijk en Curacao. Dit jaar zijn België en Frankrijk aan de beurt, in 2012 volgen Italië en Spanje. CheapTickets werd in 2001 in Nederland opgericht door de Ruud en Lex Beins, die al decennia actief zijn in de reisbusiness. Volgens de jongste cijfers is het goed voor 190 miljoen euro omzet en 80 werknemers. In Nederland werd het bedrijf al onderscheiden als meest creatieve en snelst groeiende onderneming van het land. De organisatie Star Alliance -waar ook Brussels Airlines deel van uit maakt- gaf CheapTickets al twee maal (2008, 2010) een award als beste online salesagentschap. Cheap Tickets biedt niet alleen goedkope vliegtuigtickets aan, maar ook hotelaccommodatie, huurauto's en zelfs vakantiedeals. Cheapickets.be, dat zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar is, zal worden geleid door Annick Van Dyck (ex-BCD, ex-Joker, ex-Witrz). KC