"De directie heeft toegezegd dat alle chauffeurs die getroffen worden door een eventuele sluiting van Logistics Ternat, aan de slag zullen kunnen in de andere distributiecentra die voor Carrefour werken, met name Kontich en Nijvel.

Daarnaast is beloofd dat drie afgevaardigden van de liberale vakbond ACLVB erkend zullen worden als syndicale delegatie. Voor de technische problemen met de computers in de vrachtwagens, die het werk van de dispatchers hebben overgenomen, zal zo snel mogelijk een oplossing worden gevonden", aldus vakbondsman Alain Mathieu (ACLVB).

De chauffeurs hadden dinsdag het werk neergelegd.

"De directie heeft toegezegd dat alle chauffeurs die getroffen worden door een eventuele sluiting van Logistics Ternat, aan de slag zullen kunnen in de andere distributiecentra die voor Carrefour werken, met name Kontich en Nijvel. Daarnaast is beloofd dat drie afgevaardigden van de liberale vakbond ACLVB erkend zullen worden als syndicale delegatie. Voor de technische problemen met de computers in de vrachtwagens, die het werk van de dispatchers hebben overgenomen, zal zo snel mogelijk een oplossing worden gevonden", aldus vakbondsman Alain Mathieu (ACLVB). De chauffeurs hadden dinsdag het werk neergelegd.