Dat zegt Carsten Spohr in gesprek met De Tijd.

Daarmee haalt de CEO meteen een streep door de belofte die Brussels Airlines-voorzitter Etienne Davignon afgelopen zondag nog deed. "De werkgelegenheid kunnen we houden", beloofde Davignon toen op de RTBF.

Lufthansa besloot vorige week de resterende 55 procent van Brussels Airlines die het nog niet bezit te kopen. Spohr geeft ook geen garantie dat de naam Brussels Airlines nog lang behouden blijft. "We veranderen hem alleen in samenspraak met het Belgische management en op voorwaarde dat we een betere naam vinden."

(Belga/RR)

Dat zegt Carsten Spohr in gesprek met De Tijd. Daarmee haalt de CEO meteen een streep door de belofte die Brussels Airlines-voorzitter Etienne Davignon afgelopen zondag nog deed. "De werkgelegenheid kunnen we houden", beloofde Davignon toen op de RTBF.Lufthansa besloot vorige week de resterende 55 procent van Brussels Airlines die het nog niet bezit te kopen. Spohr geeft ook geen garantie dat de naam Brussels Airlines nog lang behouden blijft. "We veranderen hem alleen in samenspraak met het Belgische management en op voorwaarde dat we een betere naam vinden."(Belga/RR)