Dat schrijft De Tijd . Stichter en CEO Mathieu Verwilghen en zijn Amerikaanse partner verkopen hun participatie aan een groep Brusselse private investeerders.

Avana Capital Investment is speciaal opgericht door Franstalige Brusselse investeerders om de licentie van Century 21 Benelux, met akkoord van de hoofdzetel in de VS, over te nemen. De aandeelhouders zijn Gregory Maquet (24 pct), Denis Van Damme (24 pct), Stephane Etchayde (24 pct), de familie Liégeois (18 pct) en de nieuwe CEO Geoffroy de Wilde d'Estmael (10 pct). Met uitzondering van deze laatste waren ze allen al langer actief in de vastgoedsector. Een overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.

(Belga/MS)

Dat schrijft De Tijd . Stichter en CEO Mathieu Verwilghen en zijn Amerikaanse partner verkopen hun participatie aan een groep Brusselse private investeerders. Avana Capital Investment is speciaal opgericht door Franstalige Brusselse investeerders om de licentie van Century 21 Benelux, met akkoord van de hoofdzetel in de VS, over te nemen. De aandeelhouders zijn Gregory Maquet (24 pct), Denis Van Damme (24 pct), Stephane Etchayde (24 pct), de familie Liégeois (18 pct) en de nieuwe CEO Geoffroy de Wilde d'Estmael (10 pct). Met uitzondering van deze laatste waren ze allen al langer actief in de vastgoedsector. Een overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.(Belga/MS)