De exacte locatie wil hij niet onthullen omdat de onderhandelingen nog lopen. Bij de biotechinstanties is Cenix nochtans een nobele onbekende. Noch in Gent, Leuven of Diepenbeek, de drie Vlaamse biotechcentra, heeft Cenix zich gemeld.

Het onderzoekscentrum zou nochtans in het begin van het tweede kwartaal operationeel moeten zijn, zegt medeoprichter en CEO Echeverri. Cenix, dat in 1999 werd opgericht en voornamelijk contractonderzoek doet voor grote farma- en biotechbedrijven, telt 35 werknemers.

Be.L.

De exacte locatie wil hij niet onthullen omdat de onderhandelingen nog lopen. Bij de biotechinstanties is Cenix nochtans een nobele onbekende. Noch in Gent, Leuven of Diepenbeek, de drie Vlaamse biotechcentra, heeft Cenix zich gemeld. Het onderzoekscentrum zou nochtans in het begin van het tweede kwartaal operationeel moeten zijn, zegt medeoprichter en CEO Echeverri. Cenix, dat in 1999 werd opgericht en voornamelijk contractonderzoek doet voor grote farma- en biotechbedrijven, telt 35 werknemers. Be.L.