Het ging om eerste verkennende gesprekken, aldus een woordvoerder van Carrefour. Er zijn meer details gegeven over de winkels die in aanmerking komen voor een overname. Het gaat om een 20-tal winkels: 17 supers en drie hypers. "Het waren eerste aftastende gesprekken", luidt het bij Carrefour.

Overigens hebben zich na de bekendmaking van de intentie tot herstructurering nog enkele andere kandidaten gemeld die interesse hebben in winkels van Carrefour.

Woensdag zitten bonden en directie opnieuw samen in een ondernemingsraad. Er staan nog een pak vragen van de vakbonden op de agenda, dus de kans is klein dat de informatiefase al wordt afgesloten. Maandag luidde het bij de vakbonden dat er weinig manoeuvreerruimte is bij de directie.

Bij het bedrijf vindt men die uitspraken voorbarig, aangezien er nog geen overleg bezig is. Er is heel wat "goede wil" bij Carrefour, zo benadrukt het bedrijf. Mestdagh is in ons land de uitbater van de Champion-supermarkten.

Het ging om eerste verkennende gesprekken, aldus een woordvoerder van Carrefour. Er zijn meer details gegeven over de winkels die in aanmerking komen voor een overname. Het gaat om een 20-tal winkels: 17 supers en drie hypers. "Het waren eerste aftastende gesprekken", luidt het bij Carrefour. Overigens hebben zich na de bekendmaking van de intentie tot herstructurering nog enkele andere kandidaten gemeld die interesse hebben in winkels van Carrefour. Woensdag zitten bonden en directie opnieuw samen in een ondernemingsraad. Er staan nog een pak vragen van de vakbonden op de agenda, dus de kans is klein dat de informatiefase al wordt afgesloten. Maandag luidde het bij de vakbonden dat er weinig manoeuvreerruimte is bij de directie. Bij het bedrijf vindt men die uitspraken voorbarig, aangezien er nog geen overleg bezig is. Er is heel wat "goede wil" bij Carrefour, zo benadrukt het bedrijf. Mestdagh is in ons land de uitbater van de Champion-supermarkten.