De nieuwe directeur hypermarkten wordt Olivier Langlet, momenteel directeur goederen. Hij wordt op zijn beurt vervangen door Thierry Etchemendigaray van Carrefour Italië.

Een nieuwe directie is een van de voornaamste eisen van de vakbond. "De huidige top werkt al tien jaar zonder commercieel plan. Het personeel wil een directie die in staat is tot handelen", is te horen bij de bonden.

Carrefour gaat momenteel door een aanzienlijke herstructurering, waarbij meer dan 1.500 banen op de tocht staan. Donderdagnamiddag zitten directie en vakbonden een derde keer samen met een sociaal bemiddelaarster van de FOD Werkgelegenheid.

De nieuwe directeur hypermarkten wordt Olivier Langlet, momenteel directeur goederen. Hij wordt op zijn beurt vervangen door Thierry Etchemendigaray van Carrefour Italië. Een nieuwe directie is een van de voornaamste eisen van de vakbond. "De huidige top werkt al tien jaar zonder commercieel plan. Het personeel wil een directie die in staat is tot handelen", is te horen bij de bonden. Carrefour gaat momenteel door een aanzienlijke herstructurering, waarbij meer dan 1.500 banen op de tocht staan. Donderdagnamiddag zitten directie en vakbonden een derde keer samen met een sociaal bemiddelaarster van de FOD Werkgelegenheid.