Concreet bedroeg de omzet in in het tweede kwartaal 22,4 miljard euro. Voor het eerste halfjaar 2011 verwacht de Franse groep een bedrijfsresultaat van 760 miljoen euro (-23 procent), tegenover 989 miljoen euro in dezelfde periode 2010, het Spaanse discount onderdeel Dia niet meegerekend.

De daling zou vooral toe te schrijven zijn aan de Franse thuismarkt, meldt Carrefour in een communiqué. In de opkomende markten boekt Carrefour wel een stevige groei.

In ons land rekent de retailgroep op een omzetstijging van 6,7 procent, gezuiverd van kalendereffecten en wijzigingen in branstofprijzen. De grotere omzet van dit jaar komt onder meer door de stakingsacties die in 2010 plaatsvonden. Carrefour boekte in ons land in het tweede kwartaal een omzet van1,048 miljard euro. Voor het eerste halfjaar was dat 2,038 miljard euro.

Concreet bedroeg de omzet in in het tweede kwartaal 22,4 miljard euro. Voor het eerste halfjaar 2011 verwacht de Franse groep een bedrijfsresultaat van 760 miljoen euro (-23 procent), tegenover 989 miljoen euro in dezelfde periode 2010, het Spaanse discount onderdeel Dia niet meegerekend. De daling zou vooral toe te schrijven zijn aan de Franse thuismarkt, meldt Carrefour in een communiqué. In de opkomende markten boekt Carrefour wel een stevige groei. In ons land rekent de retailgroep op een omzetstijging van 6,7 procent, gezuiverd van kalendereffecten en wijzigingen in branstofprijzen. De grotere omzet van dit jaar komt onder meer door de stakingsacties die in 2010 plaatsvonden. Carrefour boekte in ons land in het tweede kwartaal een omzet van1,048 miljard euro. Voor het eerste halfjaar was dat 2,038 miljard euro.