"Van de 240.000 klanten die hun ticket reserveerden om te reizen tijdens de staking, voorziet de maatschappij dat ze er ruim 180.000 kan vervoeren", verzekert BA vrijdag in een persbericht. Dat zou meer zijn dan bij de eerste stakingsactie. Duizenden klanten hebben hun vlucht naar vrijdag vervroegd. BA kon verder 18 procent van de geboekte passagiers verplaatsen naar vluchten van andere maatschappijen.

Het sociaal conflict bij BA zit muurvast. In een interview met BBC-tv zegt topman Willie Walsh dat hij de extra personeelsvoordelen "nooit" meer zal invoeren voor het stakend cabinepersoneel.

De staking van vorig weekend heeft BA al 21 miljoen pond gekost.

"Van de 240.000 klanten die hun ticket reserveerden om te reizen tijdens de staking, voorziet de maatschappij dat ze er ruim 180.000 kan vervoeren", verzekert BA vrijdag in een persbericht. Dat zou meer zijn dan bij de eerste stakingsactie. Duizenden klanten hebben hun vlucht naar vrijdag vervroegd. BA kon verder 18 procent van de geboekte passagiers verplaatsen naar vluchten van andere maatschappijen. Het sociaal conflict bij BA zit muurvast. In een interview met BBC-tv zegt topman Willie Walsh dat hij de extra personeelsvoordelen "nooit" meer zal invoeren voor het stakend cabinepersoneel. De staking van vorig weekend heeft BA al 21 miljoen pond gekost.