De fusievennootschap gaat van start onder de naam Buro II & Archi+I en telt 140 medewerkers. De fusie werd vandaag officieel beklonken bij de notaris.

Buro II werd in 1981 opgericht, Archi+I vijf jaar later. De eigenaars van de kantoren, Hendrik Vermoortel (Buro II) en Philémon Wachtelaer (Archi+I), beklemtonen dat de fusie een stap is in de verdere professionalisering en het veilig stellen van de toekomst.

De geografische complementariteit wordt als een troefkaart op tafel gelegd. Buro II is een naam als een klok in Roeselare en had filialen in Gent en Brussel. Archi+I is gereputeerd in het Brusselse.

Beide kantoren hebben ook sprekende referenties in het buitenland. De bureaus werkten eerder al vaker met elkaar samen.
De beide boegbeelden en oprichters, Hendrik Vermoortel en Philémon Wachtelaer, zijn allebei net zestig jaar. Ze laten weten dat ze voor de volle 100 procent geloven in de fusie en aan boord blijven.

KC

De fusievennootschap gaat van start onder de naam Buro II & Archi+I en telt 140 medewerkers. De fusie werd vandaag officieel beklonken bij de notaris. Buro II werd in 1981 opgericht, Archi+I vijf jaar later. De eigenaars van de kantoren, Hendrik Vermoortel (Buro II) en Philémon Wachtelaer (Archi+I), beklemtonen dat de fusie een stap is in de verdere professionalisering en het veilig stellen van de toekomst.De geografische complementariteit wordt als een troefkaart op tafel gelegd. Buro II is een naam als een klok in Roeselare en had filialen in Gent en Brussel. Archi+I is gereputeerd in het Brusselse.Beide kantoren hebben ook sprekende referenties in het buitenland. De bureaus werkten eerder al vaker met elkaar samen. De beide boegbeelden en oprichters, Hendrik Vermoortel en Philémon Wachtelaer, zijn allebei net zestig jaar. Ze laten weten dat ze voor de volle 100 procent geloven in de fusie en aan boord blijven. KC