Bulvano is een specialist in interieurconcepten voor kantoren en ziekenhuizen. Enkele van zijn belangrijke projecten zijn de Dexia-toren in Brussel en de 'Den Bell'-site in Antwerpen.

Het familiebedrijf was in 2011 goed voor zeven werknemers, een brutomarge van 1,1 miljoen euro, en een nettowinst van 336.203 euro. Bulo telde vorig jaar 150 werknemers, waarmee het een omzet van 25 miljoen euro draaide.

De overname van Bulvano is het eerste wapenfeit van Christian Salez, die sinds 1 november aantrad als CEO van Bulo. Daarvoor was de 46-jarige zakenman CEO van de producent van luxueuze handtassen Delvaux.

Bulo heeft internationale groeiplannen en wil daarnaast ook vooruit in specifieke niches. De merken Bulo en Bulvano blijven apart bestaan op de markt. Michel Adriaens blijft de gedelegeerd bestuurder van Bulvano. (W.R.)

Bulvano is een specialist in interieurconcepten voor kantoren en ziekenhuizen. Enkele van zijn belangrijke projecten zijn de Dexia-toren in Brussel en de 'Den Bell'-site in Antwerpen.Het familiebedrijf was in 2011 goed voor zeven werknemers, een brutomarge van 1,1 miljoen euro, en een nettowinst van 336.203 euro. Bulo telde vorig jaar 150 werknemers, waarmee het een omzet van 25 miljoen euro draaide. De overname van Bulvano is het eerste wapenfeit van Christian Salez, die sinds 1 november aantrad als CEO van Bulo. Daarvoor was de 46-jarige zakenman CEO van de producent van luxueuze handtassen Delvaux.Bulo heeft internationale groeiplannen en wil daarnaast ook vooruit in specifieke niches. De merken Bulo en Bulvano blijven apart bestaan op de markt. Michel Adriaens blijft de gedelegeerd bestuurder van Bulvano. (W.R.)