Brussels Airlines heeft in een brief aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gesuggereerd om een premie te geven aan het personeel van de luchtvaartmaatschappijen die vliegen op de hoofdsteden van de Afrikaanse landen die het zwaarst getroffen worden door ebola, met name Sierra Leone, Guinee en Liberia. Dat schrijft Le Soir.

Officieel zoekt de luchtvaartmaatschappij een manier om de inspanningen op te waarderen van het personeel dat op die Afrikaanse bestemmingen vluchten blijft verzorgen. Dit initiatief heeft volgens Le Soir ook de bedoeling om afvalligheid te vermijden. Brussels Airlines verzekert immers dat het personeel dat op die bestemmingen vliegt, dat op vrijwillige basis doet.

Er zijn nog drie luchtvaartmaatschappijen die vluchten inleggen op Freetown, Conakry en Monrovia: Air France, Royal Air Maroc en Brussels Airlines. (Belga/SD)

Officieel zoekt de luchtvaartmaatschappij een manier om de inspanningen op te waarderen van het personeel dat op die Afrikaanse bestemmingen vluchten blijft verzorgen. Dit initiatief heeft volgens Le Soir ook de bedoeling om afvalligheid te vermijden. Brussels Airlines verzekert immers dat het personeel dat op die bestemmingen vliegt, dat op vrijwillige basis doet. Er zijn nog drie luchtvaartmaatschappijen die vluchten inleggen op Freetown, Conakry en Monrovia: Air France, Royal Air Maroc en Brussels Airlines. (Belga/SD)