Brussels Airlines vliegt vanaf eind maart tot eind oktober vier keer per week naar Bordeaux in het zuiden van Frankrijk, zo kondigt de maatschappij aan.

Daarmee gaat de maatschappij de concurrentie aan met Ryanair en Easyjet, die al vluchten vanuit ons land naar de wijnhoofdstad aanbieden.

Bordeaux is de twaalfde bestemming van Brussels Airlines in Frankrijk. De andere luchthavens zijn Parijs, Straatsburg, Lyon, Nice, Marseille, Lourdes, Toulouse en de Corsicaanse bestemmingen Ajaccio, Bastia, Calvi en Figari. (Belga/NS)

Brussels Airlines vliegt vanaf eind maart tot eind oktober vier keer per week naar Bordeaux in het zuiden van Frankrijk, zo kondigt de maatschappij aan. Daarmee gaat de maatschappij de concurrentie aan met Ryanair en Easyjet, die al vluchten vanuit ons land naar de wijnhoofdstad aanbieden.Bordeaux is de twaalfde bestemming van Brussels Airlines in Frankrijk. De andere luchthavens zijn Parijs, Straatsburg, Lyon, Nice, Marseille, Lourdes, Toulouse en de Corsicaanse bestemmingen Ajaccio, Bastia, Calvi en Figari. (Belga/NS)