Volgens Brussels Airlines brengen de nieuwe bestemmingen 110 rechtstreekse en ongeveer even veel indirecte arbeidsplaatsen mee, meldt Brussels Airlines maandag. De luchtvaartmaatschappij zet een een Airbus A 330-300 - een nieuw toestel - in voor de Afrikaanse verbindingen.

Brussels Airlines meldt maandag ook dat de oprichting van de nieuwe maatschappij Korongo volgens plan verloopt. Het gaat om een samenwerking tussen de Belgische maatschappij en de Forrest Group, rond zakenman George Forrest. Korongo, met hoofdzetel in Congo, zou einde 2010 of begin 2011 zijn activiteiten moeten kunnen opstarten. De nieuwe maatschappij gaat van start met drie toestellen.

Volgens Brussels Airlines brengen de nieuwe bestemmingen 110 rechtstreekse en ongeveer even veel indirecte arbeidsplaatsen mee, meldt Brussels Airlines maandag. De luchtvaartmaatschappij zet een een Airbus A 330-300 - een nieuw toestel - in voor de Afrikaanse verbindingen. Brussels Airlines meldt maandag ook dat de oprichting van de nieuwe maatschappij Korongo volgens plan verloopt. Het gaat om een samenwerking tussen de Belgische maatschappij en de Forrest Group, rond zakenman George Forrest. Korongo, met hoofdzetel in Congo, zou einde 2010 of begin 2011 zijn activiteiten moeten kunnen opstarten. De nieuwe maatschappij gaat van start met drie toestellen.