Vandaag tekent CEO Jan Demey een strategisch partnership met de CEO van het King Fahad Medical City, kortweg KFMC. Beide partners engageren zich om samen de medische markt in het Midden-Oosten te verkennen en van professioneel advies te voorzien. De diensten kunnen allerlei richtingen uit: logistieke stromen, IT, kwaliteitsmanagement, hogere efficiëntie, betere R&D.

Volgens Jan Demey biedt deze Europees-Arabische entente tal van opportuniteiten in een regio die vraagt, zo niet smeekt, om advies op maat en permanente doorlichting.
Hict werd in 2004 opgestart door Jan Demey en telt 25 medewerkers. (KC) .

Vandaag tekent CEO Jan Demey een strategisch partnership met de CEO van het King Fahad Medical City, kortweg KFMC. Beide partners engageren zich om samen de medische markt in het Midden-Oosten te verkennen en van professioneel advies te voorzien. De diensten kunnen allerlei richtingen uit: logistieke stromen, IT, kwaliteitsmanagement, hogere efficiëntie, betere R&D.Volgens Jan Demey biedt deze Europees-Arabische entente tal van opportuniteiten in een regio die vraagt, zo niet smeekt, om advies op maat en permanente doorlichting. Hict werd in 2004 opgestart door Jan Demey en telt 25 medewerkers. (KC) .