Dat meldt het Britse bedrijf dinsdag in een reactie op speculaties in de media over een mogelijke overname.

Shanks legt op korte termijn een niet-bindend bod voor aan de raad van commissarissen van Van Gansewinkel, dat behalve in Nederland ook actief is in België. Daarmee is volgens Shanks niet gezegd dat dit ook tot een overeenkomst zal leiden.

Vorig jaar werd Van Gansewinkel nog verkocht aan zijn schuldeisers, waarmee ook de schuldenlast van het bedrijf aanzienlijk terugliep.

Van Gansewinkel, dat in 2015 een omzet boekte van 945 miljoen euro, telde eind vorig jaar 4.125 werknemers

Van Gansewinkel is ook actief in België. (Belga/BO)

Dat meldt het Britse bedrijf dinsdag in een reactie op speculaties in de media over een mogelijke overname.Shanks legt op korte termijn een niet-bindend bod voor aan de raad van commissarissen van Van Gansewinkel, dat behalve in Nederland ook actief is in België. Daarmee is volgens Shanks niet gezegd dat dit ook tot een overeenkomst zal leiden. Vorig jaar werd Van Gansewinkel nog verkocht aan zijn schuldeisers, waarmee ook de schuldenlast van het bedrijf aanzienlijk terugliep.Van Gansewinkel, dat in 2015 een omzet boekte van 945 miljoen euro, telde eind vorig jaar 4.125 werknemersVan Gansewinkel is ook actief in België. (Belga/BO)