Het zou erop neerkomen dat de eerstvolgende betalingen van 29 en 30 november - goed voor 13.000 gepensioneerden - slechts gedeeltelijk aan huis kunnen worden geleverd.

Sommige gepensioneerden zouden daardoor noodgedwongen hun pensioen in een postkantoor moeten afhalen. Indien ze daartoe niet in staat zijn, zou de postbode het bedrag later aan huis kunnen leveren. De betrokken gepensioneerden zullen hierover in ieder geval schriftelijk op de hoogte worden gebracht.

Maandelijks ontvangen nog steeds 115.000 gepensioneerden hun pensioen aan huis. De meerderheid van de gepensioneerden, meer dan 94 procent, krijgt zijn of haar pensioen per overschrijving uitbetaald.

Het zou erop neerkomen dat de eerstvolgende betalingen van 29 en 30 november - goed voor 13.000 gepensioneerden - slechts gedeeltelijk aan huis kunnen worden geleverd. Sommige gepensioneerden zouden daardoor noodgedwongen hun pensioen in een postkantoor moeten afhalen. Indien ze daartoe niet in staat zijn, zou de postbode het bedrag later aan huis kunnen leveren. De betrokken gepensioneerden zullen hierover in ieder geval schriftelijk op de hoogte worden gebracht.Maandelijks ontvangen nog steeds 115.000 gepensioneerden hun pensioen aan huis. De meerderheid van de gepensioneerden, meer dan 94 procent, krijgt zijn of haar pensioen per overschrijving uitbetaald.