Stichter en CEO Enrico Bastianelli verwacht dat het medicijn voor botweefselregeneratie Preob wordt gecommercialiseerd in 2015. Een van de nieuwe investeerders is Life Sciences Research Partners (LSRP), het investeringsvehikel dat in het leven werd geroepen door Désiré Collen.

Bastianelli liet eerder weten een beursgang te overwegen voor Bone Therapeutics, dat hij in 2006 oprichtte met de steun van het fonds Theodorus II van de ULB en de investeringsmaatschappij Sambrinvest. Die beursintroductie kan er al in 2013 komen.

Bone Therapeutics haalde twee jaar geleden al 3,9 miljoen euro op. De investeerders van toen, zoals Bois Sauvage, SRIW en BAF I (Business Angels Fund), doen ook nu mee. Zij krijgen, naast LSRP, het gezelschap van BAF II en privé-investeerders.

Be.L.

Stichter en CEO Enrico Bastianelli verwacht dat het medicijn voor botweefselregeneratie Preob wordt gecommercialiseerd in 2015. Een van de nieuwe investeerders is Life Sciences Research Partners (LSRP), het investeringsvehikel dat in het leven werd geroepen door Désiré Collen. Bastianelli liet eerder weten een beursgang te overwegen voor Bone Therapeutics, dat hij in 2006 oprichtte met de steun van het fonds Theodorus II van de ULB en de investeringsmaatschappij Sambrinvest. Die beursintroductie kan er al in 2013 komen. Bone Therapeutics haalde twee jaar geleden al 3,9 miljoen euro op. De investeerders van toen, zoals Bois Sauvage, SRIW en BAF I (Business Angels Fund), doen ook nu mee. Zij krijgen, naast LSRP, het gezelschap van BAF II en privé-investeerders. Be.L.