Dat meldt Steven Bogaert van ACV-Metea bij Bombardier Brugge. Door deze toewijzing zou er in het Brugse bedrijf voor de tramafdeling werkzekerheid zijn tot 2014.

De bijkomende bestelling van de MIVB omvat 19 lange of zevendelige trams en 46 korte of vijfdelige trams. De bestelling omvat dus 363 modulaire kasten.

De basisbestelling bracht werkzekerheid in de tramafdeling van het Brugse bedrijf tot eind 2011. Door de bijkomende bestelling is er nu werkzekerheid tot in 2014.

"Nieuwe jobs zal deze bestelling op korte termijn niet opleveren omdat het om een aanvulling gaat op een lopend contract", reageert Bogaert. "We zijn als vakbond uiteraard tevreden met deze beslissing die een langere periode van werkzekerheid brengt."

Dat meldt Steven Bogaert van ACV-Metea bij Bombardier Brugge. Door deze toewijzing zou er in het Brugse bedrijf voor de tramafdeling werkzekerheid zijn tot 2014. De bijkomende bestelling van de MIVB omvat 19 lange of zevendelige trams en 46 korte of vijfdelige trams. De bestelling omvat dus 363 modulaire kasten. De basisbestelling bracht werkzekerheid in de tramafdeling van het Brugse bedrijf tot eind 2011. Door de bijkomende bestelling is er nu werkzekerheid tot in 2014. "Nieuwe jobs zal deze bestelling op korte termijn niet opleveren omdat het om een aanvulling gaat op een lopend contract", reageert Bogaert. "We zijn als vakbond uiteraard tevreden met deze beslissing die een langere periode van werkzekerheid brengt."