De overname wordt enkel bezegeld als Trimble 95 procent van de aandelen in handen krijgt, blijkt vrijdag uit een financiële publicatie in De Tijd.

Trimble biedt 3,15 euro per aandeel voor zijn sectorgenoot. Het bod waardeert Punch Telematix op 13,5 miljoen euro. Als Trimble 95 procent haalt, kan het de resterende aandelen uitkopen.

Punch liet eerder al verstaan het bod te steunen. Ook Transics deed een bod op Punch, maar dat bod werd verworpen. Punch Te­le­ma­tix produceert boord­com­pu­ters voor vracht­wa­gens.

De overname wordt enkel bezegeld als Trimble 95 procent van de aandelen in handen krijgt, blijkt vrijdag uit een financiële publicatie in De Tijd. Trimble biedt 3,15 euro per aandeel voor zijn sectorgenoot. Het bod waardeert Punch Telematix op 13,5 miljoen euro. Als Trimble 95 procent haalt, kan het de resterende aandelen uitkopen. Punch liet eerder al verstaan het bod te steunen. Ook Transics deed een bod op Punch, maar dat bod werd verworpen. Punch Te­le­ma­tix produceert boord­com­pu­ters voor vracht­wa­gens.