De Duitse mediagroep ProSiebenSat.1 plaatste VT4 en Vijftv begin 2011 in de etalage. Onder meer De Vijver (moederholding van productiehuis Woestijnvis), Sanoma, Concentra, de RTL Group en durfkapitaalgroep Hellman & Friedman samen met Patrick Tillieux, gewezen topman van SBS België, lieten hun belangstelling blijken.

De afgelopen dagen kwam er een eerste selectieronde voor kandidaat-overnemers. Concentra, uitgever van Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen hebben die ronde volgens De Tijd niet overleefd.

"Maar we kunnen misschien nog iets betekenen voor andere kandidaat-overnemers. We stellen ons ter beschikking", voegt Vangeel daar aan toe. Concentra is bereid het bod van andere kandidaat-overnemers financieel te ondersteunen, en biedt ook zijn media-expertise aan, luidt het.

De Duitse mediagroep ProSiebenSat.1 plaatste VT4 en Vijftv begin 2011 in de etalage. Onder meer De Vijver (moederholding van productiehuis Woestijnvis), Sanoma, Concentra, de RTL Group en durfkapitaalgroep Hellman & Friedman samen met Patrick Tillieux, gewezen topman van SBS België, lieten hun belangstelling blijken. De afgelopen dagen kwam er een eerste selectieronde voor kandidaat-overnemers. Concentra, uitgever van Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen hebben die ronde volgens De Tijd niet overleefd. "Maar we kunnen misschien nog iets betekenen voor andere kandidaat-overnemers. We stellen ons ter beschikking", voegt Vangeel daar aan toe. Concentra is bereid het bod van andere kandidaat-overnemers financieel te ondersteunen, en biedt ook zijn media-expertise aan, luidt het.