Uiteindelijk worden zowat 700 van de 979 bankkantoren omgebouwd. Het is niet bekend welke investering daarmee gepaard gaat. Dat schrijven De Tijd en De Morgen donderdag.

De grondige facelift houdt onder meer in dat de ruimte voor de Self-bankautomaten uitbreidt, en dat het contact met het personeel aangemoedigd wordt. Dat laatste gebeurt bijvoorbeeld door de wanden tussen de automaten en de onthaalbalie overdag weg te halen en die balie dicht bij de toestellen te plaatsen.

De bank was al in 2007, dus voor de crisis en de intrede van BNP Paribas, begonnen met de invoering van het open concept, dat ook gehuldigd wordt door andere spelers in ons land.

Dit en vorig jaar werden 110 kantoren heringericht, dus 50 à 60 per jaar.

BNP Paribas heeft overigens enkele maanden geleden Brussel uitgekozen als ontwikkelingscentrum voor de hele Franse groep voor elektronisch bankieren. Dat betekent bijvoorbeeld dat het nieuwe programma voor pc-bankieren voor de Franse markt in ons land wordt gebouwd.

BNP Paribas Fortis herbergt meerdere dergelijke centra, een geste van de Fransen om de overname van de bank verteerbaarder te maken.

Uiteindelijk worden zowat 700 van de 979 bankkantoren omgebouwd. Het is niet bekend welke investering daarmee gepaard gaat. Dat schrijven De Tijd en De Morgen donderdag. De grondige facelift houdt onder meer in dat de ruimte voor de Self-bankautomaten uitbreidt, en dat het contact met het personeel aangemoedigd wordt. Dat laatste gebeurt bijvoorbeeld door de wanden tussen de automaten en de onthaalbalie overdag weg te halen en die balie dicht bij de toestellen te plaatsen. De bank was al in 2007, dus voor de crisis en de intrede van BNP Paribas, begonnen met de invoering van het open concept, dat ook gehuldigd wordt door andere spelers in ons land. Dit en vorig jaar werden 110 kantoren heringericht, dus 50 à 60 per jaar. BNP Paribas heeft overigens enkele maanden geleden Brussel uitgekozen als ontwikkelingscentrum voor de hele Franse groep voor elektronisch bankieren. Dat betekent bijvoorbeeld dat het nieuwe programma voor pc-bankieren voor de Franse markt in ons land wordt gebouwd. BNP Paribas Fortis herbergt meerdere dergelijke centra, een geste van de Fransen om de overname van de bank verteerbaarder te maken.