Het akkoord, dat nog groen licht moet krijgen van de Europese Commissie en de Nationale Bank van België, heeft enkel betrekking op de acquiring activiteiten (behandeling van kaartbetalingen) en de terminals van Ingenico op de Belgische en Luxemburgse markt en betreft de contracten en gegevens van zowat 16.000 handelaars, de commerciële partnerships en de overname van het personeel van Ingenico.

Worldline nam vorig jaar Ingenico over. Europa stelde daarbij wel als voorwaarde dat een deel van de Belgische activiteiten van Ingenico afgestoten zou worden, om te vermijden dat de groep te dominant zou worden.

Het akkoord, dat nog groen licht moet krijgen van de Europese Commissie en de Nationale Bank van België, heeft enkel betrekking op de acquiring activiteiten (behandeling van kaartbetalingen) en de terminals van Ingenico op de Belgische en Luxemburgse markt en betreft de contracten en gegevens van zowat 16.000 handelaars, de commerciële partnerships en de overname van het personeel van Ingenico. Worldline nam vorig jaar Ingenico over. Europa stelde daarbij wel als voorwaarde dat een deel van de Belgische activiteiten van Ingenico afgestoten zou worden, om te vermijden dat de groep te dominant zou worden.