De modellen die kampen met een mogelijk probleem aan de voorrem zijn gebouwd tussen augustus 2006 en mei 2009. Die modellen werden in het voorjaar van 2008 bovendien al eens preventief teruggeroepen, nadat in uitzonderlijke gevallen een lek in de remleiding van de voorrem vastgesteld werd.

Recentelijk stelde BMW vast dat die herstelling in bepaalde gevallen niet het gewenste resultaat gaf , waardoor beslist werd tot een nieuwe preventieve terugroepactie op de eerdere recall. De concessiehouders nemen telefonisch contact op met de eigenaars van de getroffen modellen.

BMW Group Belux benadrukt dat het mogelijk probleem nooit tot ongevallen geleid heeft.

De modellen die kampen met een mogelijk probleem aan de voorrem zijn gebouwd tussen augustus 2006 en mei 2009. Die modellen werden in het voorjaar van 2008 bovendien al eens preventief teruggeroepen, nadat in uitzonderlijke gevallen een lek in de remleiding van de voorrem vastgesteld werd. Recentelijk stelde BMW vast dat die herstelling in bepaalde gevallen niet het gewenste resultaat gaf , waardoor beslist werd tot een nieuwe preventieve terugroepactie op de eerdere recall. De concessiehouders nemen telefonisch contact op met de eigenaars van de getroffen modellen. BMW Group Belux benadrukt dat het mogelijk probleem nooit tot ongevallen geleid heeft.