In totaal veranderen 63 winkels van eigenaar. De ombouw van de vestigingen zal de komende maanden plaatsvinden. Ook alle 660 arbeidscontracten gaan over naar de koper, zo benadrukte Blokker.

Blokker Holding maakte eerder dit jaar bekend zich volledig te richten op de Blokker-keten en alle andere winkels te verkopen. TEDi weet door de deal, die waarschijnlijk voor eind januari afgerond zal worden, het winkelbestand uit te breiden naar 1.800 filialen.

TEDi is actief in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Kroatië, Slovenië en Slowakije. Volgend jaar zullen er ook winkels opengaan in Polen, Portugal en Italië. TEDi, waar momenteel ongeveer 14.000 mensen werken, mikt op termijn op 5.000 winkels.

In totaal veranderen 63 winkels van eigenaar. De ombouw van de vestigingen zal de komende maanden plaatsvinden. Ook alle 660 arbeidscontracten gaan over naar de koper, zo benadrukte Blokker.Blokker Holding maakte eerder dit jaar bekend zich volledig te richten op de Blokker-keten en alle andere winkels te verkopen. TEDi weet door de deal, die waarschijnlijk voor eind januari afgerond zal worden, het winkelbestand uit te breiden naar 1.800 filialen.TEDi is actief in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Kroatië, Slovenië en Slowakije. Volgend jaar zullen er ook winkels opengaan in Polen, Portugal en Italië. TEDi, waar momenteel ongeveer 14.000 mensen werken, mikt op termijn op 5.000 winkels.