Meer bepaald gaat het om de verkopers van sanitair Sax, Schrauwen en Lambrechts. Die drie merken zijn goed voor twintig verkooppunten en drie grote distributiecentra in ons land. Ook de verdelers BMB Bouwmaterialen en Creyns vallen onder de overname, aldus De Tijd. Alles samen realiseren ze een omzet van ruim een half miljard euro in België. De betonactiviteiten van CRH zijn niet bij de overname betrokken.

De Ierse bouwmaterialengroep verkocht vorig jaar al zijn Gamma-winkels in België. CRH is bezig aan het stroomlijnen van zijn activiteiten om zo winstgevender te worden. De overname door Blackstone moet wel nog goedgekeurd worden door de regelgevende autoriteiten.

Meer bepaald gaat het om de verkopers van sanitair Sax, Schrauwen en Lambrechts. Die drie merken zijn goed voor twintig verkooppunten en drie grote distributiecentra in ons land. Ook de verdelers BMB Bouwmaterialen en Creyns vallen onder de overname, aldus De Tijd. Alles samen realiseren ze een omzet van ruim een half miljard euro in België. De betonactiviteiten van CRH zijn niet bij de overname betrokken.De Ierse bouwmaterialengroep verkocht vorig jaar al zijn Gamma-winkels in België. CRH is bezig aan het stroomlijnen van zijn activiteiten om zo winstgevender te worden. De overname door Blackstone moet wel nog goedgekeurd worden door de regelgevende autoriteiten.