Biotalys kondigde eind juni aan dat de aandelen 7,50 tot 8,50 euro zouden kosten. De maximale opbrengst bedroeg dan zowat 71 miljoen euro. Nu de prijs is vastgelegd op 7,50 euro kan de beursgang nog maximaal 54,62 miljoen euro opleveren.

Biotalys werd in 2013 opgericht onder de naam Agrosavfe, als spin-off van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB). Het bedrijf ontwikkelt bio­logische gewasbeschermings­middelen om onder meer aardbeien, druiven, aubergines, aardappelen en kolen te beschermen tegen insecten, schimmels en bacteriën.

Biotalys kondigde eind juni aan dat de aandelen 7,50 tot 8,50 euro zouden kosten. De maximale opbrengst bedroeg dan zowat 71 miljoen euro. Nu de prijs is vastgelegd op 7,50 euro kan de beursgang nog maximaal 54,62 miljoen euro opleveren. Biotalys werd in 2013 opgericht onder de naam Agrosavfe, als spin-off van het Vlaams Instituut voor Biotechnologie (VIB). Het bedrijf ontwikkelt bio­logische gewasbeschermings­middelen om onder meer aardbeien, druiven, aubergines, aardappelen en kolen te beschermen tegen insecten, schimmels en bacteriën.