Dat meldt L'Echo vrijdag. Zenner en Delvaux eisen voorlopig een schadevergoeding van 20 miljoen euro. Dat bedrag komt overeen met het geschatte passief van Brink's Belgium.

Ze vragen ook een provisie van 4 miljoen euro "om de continuïteit van de onderneming na de maand december te verzekeren", aldus advocaat Cédric Alter, die handelt in naam van de voorlopig bewindvoerders.

De zaak steunt op de brief die begin deze maand gevonden werd en waarin de moedermaatschappij aan de commisaris-revisor van Brink's Belgium bevestigt dat ze "de nodige financiële steun zal leveren opdat het Belgisch filiaal minstens twaalf maanden zou kunnen opereren, vanaf 24 juni 2010".

Dat meldt L'Echo vrijdag. Zenner en Delvaux eisen voorlopig een schadevergoeding van 20 miljoen euro. Dat bedrag komt overeen met het geschatte passief van Brink's Belgium. Ze vragen ook een provisie van 4 miljoen euro "om de continuïteit van de onderneming na de maand december te verzekeren", aldus advocaat Cédric Alter, die handelt in naam van de voorlopig bewindvoerders. De zaak steunt op de brief die begin deze maand gevonden werd en waarin de moedermaatschappij aan de commisaris-revisor van Brink's Belgium bevestigt dat ze "de nodige financiële steun zal leveren opdat het Belgisch filiaal minstens twaalf maanden zou kunnen opereren, vanaf 24 juni 2010".