De holding bouwt voort op de bestaande investeringsholdings van de andere twee families, zoals Verlinvest (van de tak-De Spoelberch).

De tak-Sébastien wil investeren in Belgische en Europese ondernemingen. Er zou ook geld vloeien naar projecten en bedrijven in sociale economie en leefmilieu. Ook de financiering van onderzoek, bijvoorbeeld in de geneeskunde, behoort tot de mogelijkheden. Graaf Paul Cornet is in de raad van bestuur van AB InBev de vertegenwoordiger van de tak-Sébastien.

De Belgische families maken zich dit jaar op voor een 560 miljoen euro grote dividendenstroom via de brouwer. (WR)

De holding bouwt voort op de bestaande investeringsholdings van de andere twee families, zoals Verlinvest (van de tak-De Spoelberch). De tak-Sébastien wil investeren in Belgische en Europese ondernemingen. Er zou ook geld vloeien naar projecten en bedrijven in sociale economie en leefmilieu. Ook de financiering van onderzoek, bijvoorbeeld in de geneeskunde, behoort tot de mogelijkheden. Graaf Paul Cornet is in de raad van bestuur van AB InBev de vertegenwoordiger van de tak-Sébastien. De Belgische families maken zich dit jaar op voor een 560 miljoen euro grote dividendenstroom via de brouwer. (WR)