DEME tekende een belangrijk baggercontract voor rekening van de Franse olie- en gasmaatschappij Chevron, dat in Australië twee lng-installaties en een gascentrale bouwt.

Voor DEME is het een van de grootste contracten uit de geschiedenis van het bedrijf. De waarde wordt geraamd op 916 miljoen euro. 350 werknemers moeten de werken in de komende jaren in goede banen leiden. Ook het Aalsterse Jan De Nul was in de running voor dit megacontract.

Geldof mag voor Electricité de France (EdF) 18 gigantische opslagtanks leveren in Guadeloupe. EdF bouwt er een nieuwe elektriciteitscentrale. Het contract heeft een waarde van 8 miljoen euro. Geldof leverde eerder ook al toe aan EdF. (KC)

DEME tekende een belangrijk baggercontract voor rekening van de Franse olie- en gasmaatschappij Chevron, dat in Australië twee lng-installaties en een gascentrale bouwt. Voor DEME is het een van de grootste contracten uit de geschiedenis van het bedrijf. De waarde wordt geraamd op 916 miljoen euro. 350 werknemers moeten de werken in de komende jaren in goede banen leiden. Ook het Aalsterse Jan De Nul was in de running voor dit megacontract. Geldof mag voor Electricité de France (EdF) 18 gigantische opslagtanks leveren in Guadeloupe. EdF bouwt er een nieuwe elektriciteitscentrale. Het contract heeft een waarde van 8 miljoen euro. Geldof leverde eerder ook al toe aan EdF. (KC)