Dit jaar wierf Belgacom 900 externe mensen aan, maar dat was niet genoeg. "We zoeken zowel technische mensen, als mensen voor ondersteunende diensten zoals de ICT, de Belgacom-winkels of de callcenters; middenkader en zelfs topkader. In het management hebben twee topmanagers een ad-interimbevoegdheid", zegt Margodt.

Aan de top van het bedrijf hield 5 tot 6 procent van de managers het voor bekeken, maar dat is volgens de woordvoerder beduidend minder dan de terugloop in andere grote bedrijven met gemiddeld 10 procent. (KC)

Dit jaar wierf Belgacom 900 externe mensen aan, maar dat was niet genoeg. "We zoeken zowel technische mensen, als mensen voor ondersteunende diensten zoals de ICT, de Belgacom-winkels of de callcenters; middenkader en zelfs topkader. In het management hebben twee topmanagers een ad-interimbevoegdheid", zegt Margodt. Aan de top van het bedrijf hield 5 tot 6 procent van de managers het voor bekeken, maar dat is volgens de woordvoerder beduidend minder dan de terugloop in andere grote bedrijven met gemiddeld 10 procent. (KC)