Belgacom neemt The Phone House België over van een joint venture tussen The Carphone Warehouse en Best Buy. De keten telt 114 winkels in ons land en stelt 450 medewerkers tewerk. The Phone House is een van de grootste verdelers van smartphones en mobiele telefoons in België.

"De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten, om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden", luidt het in het persbericht.

The Phone House België blijft onder dezelfde naam bestaan als onafhankelijke winkelketen, en er zouden geen filialen worden gesloten. De overname moet wel nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten.

Belgacom neemt The Phone House België over van een joint venture tussen The Carphone Warehouse en Best Buy. De keten telt 114 winkels in ons land en stelt 450 medewerkers tewerk. The Phone House is een van de grootste verdelers van smartphones en mobiele telefoons in België."De overname van de verkooppunten van The Phone House België brengt Belgacom nog dichter bij haar klanten, om ze beter aangepaste en gepersonaliseerde diensten aan te bieden", luidt het in het persbericht. The Phone House België blijft onder dezelfde naam bestaan als onafhankelijke winkelketen, en er zouden geen filialen worden gesloten. De overname moet wel nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten.