In de marge van een conferentie bij de Brusselse zakenclub B19 maandagochtend heeft Marc Raisière, de CEO van de staatsbank Belfius, verklaard dat hij synergieën ziet tussen bank- en verzekeringsdiensten en telecom, zeker nu bankieren steeds vaker digitaal gebeurt. Dat berichten L'Echo en De Tijd.

'Ik heb Proximus-CEO Dominique Leroy enkele maanden geleden een eerste huwelijksvoorstel gedaan voor onze bedrijven, maar dat heeft ze geweigerd. Ik geef echter niet makkelijk op en zal later nog een poging doen', zei Raisière. Hij merkte nog op 'dat het meer voor de hand ligt dat banken richting telecom gaan dan dat telecombedrijven beginnen te bankieren'.

In een reactie aan L'Echo verklaarde Leroy dat ze niet de intentie heeft om Proximus te lanceren in de bankwereld.

In de marge van een conferentie bij de Brusselse zakenclub B19 maandagochtend heeft Marc Raisière, de CEO van de staatsbank Belfius, verklaard dat hij synergieën ziet tussen bank- en verzekeringsdiensten en telecom, zeker nu bankieren steeds vaker digitaal gebeurt. Dat berichten L'Echo en De Tijd.'Ik heb Proximus-CEO Dominique Leroy enkele maanden geleden een eerste huwelijksvoorstel gedaan voor onze bedrijven, maar dat heeft ze geweigerd. Ik geef echter niet makkelijk op en zal later nog een poging doen', zei Raisière. Hij merkte nog op 'dat het meer voor de hand ligt dat banken richting telecom gaan dan dat telecombedrijven beginnen te bankieren'. In een reactie aan L'Echo verklaarde Leroy dat ze niet de intentie heeft om Proximus te lanceren in de bankwereld.