Belfius, dat zo'n 4.500 voltijds equivalenten in dienst heeft, bouwt onder de naam 'Drive 2020' aan een nieuw personeelsbeleid. Eerder zijn al afspraken gemaakt over talentbeheer en een andere werkorganisatie. Nu ligt als sluitstuk het project 'Reward' op tafel om het loonbeleid te vertimmeren.

Volgens de krant wordt er hierover al meerdere weken in alle discretie gepraat tussen vakbonden en directie. Daarbij zou ook de invoering van een variabele, meer prestatiegerichte verloning op tafel liggen.

'Het doel is een attractief, marktconform loonbeleid, zodat het makkelijker wordt jongeren aan te trekken', zegt een bron in De Tijd. De directie hoopt eind december een deal te sluiten.

Belfius, dat zo'n 4.500 voltijds equivalenten in dienst heeft, bouwt onder de naam 'Drive 2020' aan een nieuw personeelsbeleid. Eerder zijn al afspraken gemaakt over talentbeheer en een andere werkorganisatie. Nu ligt als sluitstuk het project 'Reward' op tafel om het loonbeleid te vertimmeren. Volgens de krant wordt er hierover al meerdere weken in alle discretie gepraat tussen vakbonden en directie. Daarbij zou ook de invoering van een variabele, meer prestatiegerichte verloning op tafel liggen. 'Het doel is een attractief, marktconform loonbeleid, zodat het makkelijker wordt jongeren aan te trekken', zegt een bron in De Tijd. De directie hoopt eind december een deal te sluiten.