Tot nog toe bestond de joint venture in een fifty-fifty-participatie tussen Bekaert en de Chileense ondernemersfamilies Matetic en Conrads. De samenwerking dateert al van 1950 en bestaat uit deelnames in vijf Chileense bedrijven, twee Peruviaanse en een Canadees bedrijf. Ze zijn actief in de bouw, de mijnbouw of de bekabeling en afrastering.

Volgens het West-Vlaamse staaldraadbedrijf stijgt zijn omzet met 300 miljoen euro en zal ook de winst stijgen. Bekaert heeft een geconsolideerde omzet van 4,6 miljard euro en telt 28.000 medewerkers. Latijns-Amerika heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in zijn activiteiten met vestigingen in Brazilië, Ecuador, Venezuela, Colombia, Chili en Peru. (KC)

Tot nog toe bestond de joint venture in een fifty-fifty-participatie tussen Bekaert en de Chileense ondernemersfamilies Matetic en Conrads. De samenwerking dateert al van 1950 en bestaat uit deelnames in vijf Chileense bedrijven, twee Peruviaanse en een Canadees bedrijf. Ze zijn actief in de bouw, de mijnbouw of de bekabeling en afrastering. Volgens het West-Vlaamse staaldraadbedrijf stijgt zijn omzet met 300 miljoen euro en zal ook de winst stijgen. Bekaert heeft een geconsolideerde omzet van 4,6 miljard euro en telt 28.000 medewerkers. Latijns-Amerika heeft altijd een belangrijke plaats ingenomen in zijn activiteiten met vestigingen in Brazilië, Ecuador, Venezuela, Colombia, Chili en Peru. (KC)